Ελλάδα|23.03.2022 20:11

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σοκάρει φίλος της 33χρονης μητέρας - «Χτυπιόταν με μανία πάνω στο σίδερο»

Newsroom

Ένα τρομακτικό σκηνικό καταγγέλλει παλιός φίλος της 33χρονης μητέρας που έχασε τα τρία της μικρά παιδιά μέσα σε κοντινό χρονικό διάστημα στην Πάτρα. Όπως λέει, η Ρούλα Πισπιρίγκου τραυμάτισε τον εαυτό της σε αγώνα ποδοσφαίρου και έλεγε στον τότε σύντροφό της πως τη χτύπησαν άλλοι.

Ειδικότερα, ο τότε φίλος της 33χρονης καταγγέλλει πως η γυναίκα «αποφάνθηκε δύο ονόματα, που τυχαίνει να τους γνώριζε η ίδια και ο τότε σύντροφός της. Περισσότερο ο σύντροφός της, ήταν διαιτητής αγώνα» και έλεγε πως τη χτύπησαν.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο άνδρας που μιλάει στο Mega, «πήγε μόνη της κάτω από την κερκίδα, χτυπιόταν σε ένα σίδερο το οποίο ήταν από τη σκαλωσιά που κράταγε την κερκίδα, χτυπιόταν με μανία πάνω στο σίδερο και με τα χέρια της χτύπαγε το πρόσωπό της με μανία και όταν πεταχτήκαμε δύο – τρία παιδιά και της λέμε “τι έχει συμβεί; τι έπαθες;” εκείνη απάντησε: “Τίποτα είμαι μια χαρά” και έτρεχε αίμα από το κεφάλι της».

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλα ξεκίνησαν όταν σε τοπικό ντέρμπι και «έγινε μια φασαρία» και εκείνη - αφού έκανε το παραπάνω - «πήγε στο αγόρι της» και του είπε «εγώ προσπάθησα να σε υπερασπιστώ στην κερκίδα και με σκοτώσαν στο ξύλο».

«Μετά ο σύντροφός της έψαχνε να δει ποιος τη χτύπησε, γιατί αυτή αποφάνθηκε τα δύο ονόματα» και του είπε «"σε υπερασπίστηκα στη φάση εκείνη και με χτύπησαν”, δηλαδή ήθελε πάντα να τη λυπάται κάποιος για να μην της φύγει και πίστευε ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούσε τον κρατήσει».

«Δεν είναι υγιής ο άνθρωπος που το κάνει αυτό» καταλήγει ο ίδιος.

Πληροφορίες ότι οι γιατροί είχαν ενημερώσει το Χαμόγελο του Παιδιού για κάτι «περίεργο»

Νέες πληροφορίες για την υπόθεση κάνουν λόγο για επικοινωνία γιατρών με το «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς πίστευαν πως κάτι «περίεργο» συνέβαινε.

μητέραθάνατοιειδήσεις τώραπαιδιάΠάτραμαρτυρία