Πέτρος Φιλιππίδης: Κατάθεση κεκλεισμένων των θυρών ζητούν δύο καταγγέλλουσες
Σοφία ΦασουλάκηΚεκλεισμένων των θυρών ζήτησαν να εξεταστούν δύο από τις τρεις καταγγέλλουσες στη δίκη του γνωστού ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη. Τα αιτήματα υπεβλήθησαν από τους δικηγόρους τους.
Ειδικότερα, η Α.Μ, η οποία έχει καταγγείλει τον ηθοποιό για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ζήτησε η κατάθεσή της να γίνει κεκλεισμένων των θυρών γιατί εξετάζονται σοβαρότατα αδικήματα και -όπως ανέφερε ο δικηγόρος της- «υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω διασυρμού της».
Το ίδιο αίτημα υπέβαλλε και η Α.Γ, η οποία έχει καταγγείλει την απόπειρα βιασμού της μέσα σε αυτοκίνητο, μετά απο ραντεβού που είχε με τον κατηγορούμενο.
Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, πράξεις που ο ίδιος αρνείται.
Στο εδώλιο σήμερα ο ηθοποιός
Ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού βρίσκεται σήμερα στο εδώλιο του δικαστηρίου από το οποίο απουσίασε κατά την έναρξη της δίκης επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Αυτός ήταν και ο λόγος που ο συνήγορος του καλλιτέχνη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ζήτησε κατά την προηγούμενη δικάσιμο την διακοπή της δίκης ώστε ο εντολέας του να παρασταθεί στο δικαστήριο και να δηλώσει τη θέση του έναντι όσων του καταλογίζονται στην δικογραφία. Ανέφερε μάλιστα ο συνήγορος, πως πρόθεση του ηθοποιού είναι να υποβάλει ερωτήσεις στις συναδέλφους του που τον καταγγέλλουν.
Το δικαστήριο αν και, όπως τόνισε και η πρόεδρος και η Εισαγγελέας, δεν έλαβε από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη κανένα πιστοποιητικό για την κατάσταση της υγείας του, αποδέχθηκε το αίτημα του κ. Δημητρακόπουλου ορίζοντας τη σημερινή δικάσιμο ως αυτήν που ο κατηγορούμενος θα βρεθεί ενώπιον των δικαστών για να προβεί στην αρχική του τοποθέτηση έναντι των κατηγοριών.
- Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
- «Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
- Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
- Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου