Κρατούσαν 19χρονη και το παιδί της «φυλακισμένους» – Την εξέδιδαν έως και 30 φορές την ημέρα ― Πώς δρούσε το κύκλωμα μαστροπών
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κύκλωμα μαστροπών κρατούσε «φυλακισμένη» 19χρονη και το παιδί της, ενώ την εξέδιδαν έως και 30 φορές την ημέρα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κοπέλα από τη Μολδαβία είχε έρθει στην Ελλάδα μετά από παρότρυνση μιας 22χρονης ομοεθνούς της, η οποία της είχε υποσχεθεί ότι θα της βρει δουλειά.
Ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε, η 22χρονη με τους συνεργούς της την εγκλώβισαν σε ένα σπίτι υποχρεώνοντάς την να εκδίδεται πολλές φορές την ημέρα σε οίκο ανοχής του κέντρου της Αθήνας. Μάλιστα, όταν επιχειρούσε να αντισταθεί την χτυπούσαν.
Η απίστευτη ιστορία, που φαίνεται να έχει ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο, ήρθε στο φως μετά από έλεγχο της ΕΛΑΣ στον οίκο ανοχής. Έχουν συλληφθεί ήδη δύο άτομα και αναζητώνται τρία ακόμα.
«Δεν θα ζητήσουμε άδεια για το πώς θα εξοπλίζεται η Ελλάδα - Έκανα λάθος με τον ΟΠΕΚΕΠΕ»: Live η συνέντευξη Μητσοτάκη
Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Τα αναπάντητα ερωτήματα, η έλλειψη «μαύρου κουτιού» και ο μοιραίος ελιγμός
Εκτός ελέγχου η φωτιά στην Τραπεζίτσα Κόνιτσας: Στη μάχη 150 πυροσβέστες και 15 εναέρια - Ήχησε το 112
Ελλάς, το Μεγαλείο σου: Έδωσαν στο Κέντρο Υγείας της Μάνης ασθενοφόρο 30 ετών, με σχεδόν 1 εκατ. χιλιόμετρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



