Αμφίκλεια: Aυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε τσιπουράδικο - Μια γυναίκα νεκρή
NewsroomΤροχαίο με θύμα μια 77χρονη γυναίκα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στην Αμφίκλεια, όταν ο 81χρονος οδηγός οχήματος, κινούμενος μέσα στο χωριό, από άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο και έπεσε με δύναμη στην είσοδο ενός τσιπουράδικου.
Τροχαίο σοκ στην Αμφίκλεια
Σύμφωνα με το LamiaReport, ο ηλικιωμένος οδηγός ανεβαίνοντας κεντρικό δρόμο, λίγο πριν φτάσει στην πάνω πλατεία, πήγε ευθεία χωρίς να στρίψει καταλήγοντας στην είσοδο του μαγαζιού, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό.
Μετά το τροχαίο πολλοί έτρεξαν να βοηθήσουν, ωστόσο χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί η βαριά τραυματισμένη γυναίκα από τη θέση του συνοδηγού. Την 77χρονη παρέλαβε ασθενοφόρο το ποιο την μετέφερε στο ΚΥ Αμφίκλειας, όπου η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.
«Δεν ξέρουμε αν ο άνθρωπος έπαθε κάτι παθολογικό, αλλά πήγε πάνω στον τοίχο αφρενάριστος. Ο ίδιος βγήκε μόνος του, εμφανώς σοκαρισμένος. Όμως η γυναίκα του δυστυχώς σκοτώθηκε….», είπε ένας από τους κατοίκους στην ίδια πηγή. Το ΑΤ Αμφίκλειας ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις