Ελλάδα|01.04.2022 14:21

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Στην Αθήνα μεταβαίνει ο Μάνος Δασκαλάκης

Newsroom

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου Μάνος Δασκαλάκης για να παραλάβει τη δικογραφία, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαπρακάς, στην εκπομπή Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον, στην τηλεόραση του OPEN.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη αφότου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης στον οργανισμό της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open ο πατέρας των κοριτσιών έρχεται για να  ενημερωθεί για τη δικογραφία σε βάρος της μητέρας των παιδιών που κατηγορείται για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Αξιόπιστες πληροφορίες του Ανοιχτού Καναλιού αναφέρουν πως το μεσημέρι ο Μάνος Δασκαλάκης βρισκόταν καθ' οδόν ενώ συνοδεύεται και από τον δικηγόρο του.

Υπενθυμίζεται πως την Πέμπτη σε μία γραπτή ανακοίνωση του δικηγόρου του αναφερόταν πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα λάβει γνώση της δικογραφίας και ακολούθως θα τοποθετηθεί δημοσίως.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήταν «εξαφανισμένος» όπως του καταλόγιζαν ήταν σοκαρισμένος από την εξέλιξη της υπόθεσης του θανάτου της 9χρονης.

Στο μικροσκόπιο των αρχών αναμένεται να μπει ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας από την Πάτρα που κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Όπως μετέδωσε ο ρεπόρτερ του Open, Νίκος Γιαπρακάς το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως δεν υπήρξε κάποια ιατροδικαστική εξέταση όταν πέθανε η γυναίκα.

Ο άγριος καβγάς με τη Ρούλα

Όπως έγραφε νωρίτερα το pelop.gr είχε υπάρξει άγριος καβγάς με τη Ρούλα, σε γραφείο της Πάτρας, παρόντων δύο θεσμικών παραγόντων, που προκάλεσε τεράστιες εντυπώσεις και ερωτήματα. Γιατί ο πατέρας, είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο». Υπαινισσόταν ότι κάτι κακό είχε κάνει η Ρούλα στα παιδιά, γεγονός που την εξόργισε και πιάσθηκαν στα χέρια.

παιδιάειδήσεις τώραΡούλα ΠισπιρίγκουΠάτρα