Ελλάδα|04.04.2022 11:17
ΠΑΜΑΚ: Οδύνη για το θάνατο του Ηλία Κουσκουβέλη
NewsroomTην οδύνη τους για την απώλεια του ανθρώπου, του ακαδημαϊκού και συνοδοιπόρου τους στην πανεπιστημιακή ζωή εκφράζουν τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που συνεδρίασαν εκτάκτως το πρωί της Δευτέρας 4 Απριλίου, μετά την είδηση του θανάτου του Ηλία Κουσκουβέλη, πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Μεταξύ άλλων, το Πρυτανικό Συμβούλιο αποφάσισε να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 11:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νέας Φώκαιας Χαλκιδικής, ιδιαίτερης πατρίδας του εκλιπόντα.
Επίσης, σήμερα, η ελληνική σημαία κυματίζει μεσίστια στο ΠΑΜΑΚ, σε ένδειξη πένθους.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για PosoKanei: «Όπλο κατά της ακρίβειας, real time σύγκριση τιμών» - Πώς λειτουργεί η νέα εφαρμογή για τα σούπερ μάρκετ
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Την είχε απειλήσει με πιστόλι ενώ κοιμόταν» αποκάλυψε ο θείος της 45χρονης - Βουβός πόνος στην κηδεία της
- 20 χρόνια κάθειρξη στον Mystikal για υπόθεση βιασμού - Απορρίφθηκε το αίτημα ανάκλησης της ενοχής του
- ΑΣΕΠ κατά υπουργείου Υγείας για τις προσλήψεις στο ΕΣΥ - Οι καθυστερήσεις, οι έλεγχοι και η χρόνια κόντρα