Ελλάδα|08.04.2022 18:00

Νέα Σμύρνη: Εξηγήσεις από τους δασκάλους της 10χρονης που κακοποιούσε ο πατέρας της - Σοκάρει η φωτογραφία με τα καμένα χέρια

Newsroom

Ο εισαγγελέας αναζητά τυχόν ποινικές ευθύνες των δασκάλων του 10χρονου κοριτσιού που κακοποίούσε ο πατέρας του, στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη. Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα έχουν μπει αντίγραφα της δικογραφίας, ώστε να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των δασκάλων του σχολείου που πήγαινε το κοριτσάκι, καθώς φέρεται να είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος και εγκαύματα στα χέρια της.

Η ιστορία που αποκαλύφθηκε είναι από τις πιο φρικτές και ειδεχθείς. Ο 47χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά τη 10χρονη κόρη του και όταν το παιδί διαμαρτυρόταν το βασάνιζε. Ενα από τα βασανιστήρια ήταν να καίει τις παλάμες των χεριών του παιδιού.

Οι δάσκαλοι θα κληθούν να απαντήσουν εάν είχαν δει αυτά τα σημάδια και γιατί δεν είχαν καταγγείλει το περιστατικό.

Προφυλακιστέος ο 47χρονος

Το δρόμο για τη φυλακή έδειξε ανακριτής και εισαγγελέας στον 47χρονο κατηγορούμενο. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Οι εισαγγελικές αρχές έχουν μεριμνήσει ώστε να κινηθεί ταχύτατα η διαδικασία αφαίρεσης της επιμέλειας του παιδιού, το οποίο νοσηλεύεται και δέχεται τις φροντίδες των γιατρών. 

Σοκάρει η φωτογραφία με τα καμένα χέρια

Φωτογραφία από τη φρικτή κακοποίηση του παιδιού, με τα εγκαύματα στα χέρια, πόσταρε στο facebook η Σοφία Βαγενά, πρόεδρος της Επιτροπής Δικαιωμάτων και Ισότητας Αστυνομικού Προσωπικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

10χρονηΝέα Σμύρνησεξουαλική κακοποίησηαστυνομίαεισαγγελέαςειδήσεις τώρα