Ελλάδα|08.04.2022 23:15

Μάνος Δασκαλάκης: Όσα λέει στη συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη

Newsroom

Όσο το πανελλήνιο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα την υπόθεση  - θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα και την προφυλάκιση της μητέρας τους, Ρούλας Πισπιρίγκου, με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο πατέρας της οικογένειας, Μάνος Δασκαλάκης, δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή Φως στο Τούνελ.

 «Ευχαριστώ τη Τζωρτζίνα για τη δικαίωση»

Ο Δασκαλάκης, ο οποίος, πλέον, κάνει λόγο για «αδιάσειστα στοιχεία» σε βάρος της συζύγου του, φέρνει στο φως άγνωστα παρασκήνια από την υπόθεση ενώ κατηγορεί τους ιατροδικαστές. Το τρέιλερ της εκπομπής, όπου ο ίδιος υποστηρίζει ξεκάθαρα ότι θέλει να πάρει εκδίκηση για όσα έχουν συμβεί, ακόμα κι αν πήγαινε φυλακή μετά, προϊδεάζει για τη στροφή στη στάση του, απέναντι στη σύζυγό του. «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί. Ειλικρινά σου μιλάω. Ας μπω εγώ φυλακή μετά», λέει ο Δασκαλάκης για την Πισπιρίγκου. «Σε εκείνο το όνειρο, εσύ τι θα απαντούσες στη Τζωρτζίνα», ρωτάει η Αγγελική Νικολούλη με τον Δασκαλάκη να τής απαντάει: «ότι την ευχαριστώ ακόμα και τώρα». «Για ποιο πράγμα;», επιμένει η δημοσιογράφος με τον πατέρα των τριών παιδιών να καταλήγει: «για τη δικαίωση».

Ο πατέρας των τριών παιδιών θα τοποθετηθεί για την πορεία της κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό του 9χρονου παιδιού μετά τον θάνατό του, για τον χώρο εργασίας τους αλλά και τη σπιτονοικοκυρά του σπιτιού που νοίκιαζε η οικογένεια στην Πάτρα, η οποία έχει πεθάνει. Ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα πάντα, όσο οι έρευνες για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΠάτραπαιδιάΜάνος Δασκαλάκηςειδήσεις τώρατρέιλερΑγγελική ΝικολούληΡούλα Πισπιρίγκου