Ελλάδα|09.04.2022 18:40

Γαύδος: Έναν χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα μνημόσυνο για την Κορίνα

Newsroom

Η τραγική είδηση του θανάτου από τροχαίο δυστύχημα της 28χρονης Κορίνας Λαυράνου, συντάραξε την μικρή κοινωνία της Γαύδου την Κυριακή, 11 Απριλίου 2021. Η κοπέλα από την Κέρκυρα, φοιτούσε στο Πολυτεχνείου Κρήτης στα Χανιά και, στη συνέχεια, επέλεξε ως τόπο κατοικίας της την Γαύδο που αγάπησε πολύ.

Η Κορίνα, πριν από έναν χρόνο, υπήρξε θύμα της μοιραίας πτώσης σε γκρεμό του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε με οδηγό έναν 40χρονο. Ο οδηγός βγήκε τραυματίας, από το δυστύχημα κατά το οποίο δεν κινδύνευσε η ζωή του. Η πτώση του αυτοκινήτου δημιούργησε πολλά ερωτηματικά τα οποία, δεν έχουν απαντηθεί, με σημαντικότερο το εάν η άτυχη κοπέλα μπορούσε να έχει σωθεί, αν διακομιζόταν άμεσα σε νοσοκομειακό ίδρυμα.

 Η Γαύδος δεν ξεχνά την Κορίνα

Οι κάτοικοι της Γαύδου δεν ξεχνούν την Κορίνα, παρότι η πολιτεία κινείται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς στη διαλεύκανση της τραγωδίας, λίγες μέρες μετά την οποία, έχτισαν ένα μικρό εκκλησάκι στην άκρη του γκρεμού όπου συνέβησαν όλα. Την Κυριακή, 10 Απριλίου, στις 16.00, θα τελεστεί εκεί το ετήσιο μνημόσυνο «για την μνήμη της αγαπημένης και αξέχαστης φίλης της Γαύδου, Κορίνας», όπως αναφέρουν.

μνημόσυνοτροχαίοειδήσεις τώραΓαύδος