Ελλάδα|12.04.2022 11:30
Καιρός: Πού σημειώθηκαν σήμερα θερμοκρασίες υπό του μηδενός
NewsroomΣυνθήκες παγετού σημειώθηκαν για ακόμα ένα ανοιξιάτικο πρωινό σήμερα, Τρίτη 12 Απριλίου, κυρίως στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες που κατέγραψαν οι αυτόματοι μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr σημειώθηκαν στο Σέλι Ημαθίας (-5 βαθμοί Κελσίου), στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας (-4,7), στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας (-3,9), στη Βλάστη Κοζάνης (-3,8), στο Βαρικό Φλώρινας (-3,2), στο Περτούλι Τρικάλων (-3,0), στο Λιβάδι Παρνασσού (-2,8) και στο Νευροκόπι (επίσης -2,8 βαθμοί).
Διαβάστε ακόμη
- Ηλεκτρικά πατίνια με κωδικούς Taxisnet: Φρένο στους ανήλικους και υποχρεωτική ασφάλιση - Τα νέα μέτρα
- Το διπλωματικό θρίλερ ΗΠΑ - Ιράν, το ιστορικό των ειρηνευτικών προτάσεων και το δίλημμα του συμβιβασμού
- Η νύχτα που στη Σέριφο θα βυθίζονταν 500 θηρία: Πώς ένας πειραιώτης θερμαστής έσωσε το πιο φημισμένο τσίρκο του κόσμου
- Politico: Η πιο παράξενη Ημέρα της Νίκης για τον Πούτιν - Ο πόλεμος στην Ουκρανία και το ρίσκο της ασφάλειας