Ελλάδα|12.04.2022 13:01

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Παρερμηνεύθηκαν τα όσα είπα περί σύλληψης - Δεν έχω να κρύψω κάτι

Newsroom

Παρερμηνεία όσων είπε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για επικείμενη σύλληψή της καταγγέλλει η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετά το σάλο που προκλήθηκε όταν η ίδια φέρεται να δήλωσε «περιμένω τη σύλληψη μου».

«Περιμένω να δω την επόμενη σύλληψη, όχι την δική μου»

Μιλώντας στο pelop.gr, η Δήμητρα Πισπιρίγκου η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρζίνας, δήλωσε ότι «εγώ είπα ότι περιμένω να δω την επόμενη σύλληψη όχι την δική μου» επισημαίνοντας με ιδιαίτερο νόημα πως «κάποιοι άνθρωποι χρησιμοποιούν φιλικές συνομιλίες για να κάνουν άρθρα και δηλώσεις».

Μάλιστα γνωστοποίησε πως για το θέμα εντός των επόμενων ωρών θα υπάρξει παρέμβαση από τον δικηγόρο της οικογένειας Πισπιρίγκου.
Όπως αναφέρει το pelop.gr η Δήμηρα Πισπιρίγκου έχει δηλώσει από την αρχή της υπόθεσης πως είναι στη διάθεση των Αρχών, δεδομένου πως είναι το άτομο που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ιριδα, στην κούνια της.

«Δεν έχω να κρύψω κάτι, την αλήθεια θα πω. Επειδή βρήκα ένα παιδί νεκρό, είμαι συνεργός; Οι γιατροί που βρήκαν και την Μαλένα και την Τζωρτζίνα δεν είναι; Το έχω πει πολλές φορές και καταντάω “μαιντανός”, όποια δήλωση μου και να κοιτάξεις, έχω πει ακριβώς τι έχει συμβεί», επεσήμανε σε δηλώσεις της στον Αlpha.

ΠάτραΡούλα Πισπιρίγκουειδήσεις τώρασύλληψη