Ελλάδα|12.04.2022 20:43

Πάτρα: Η σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου «ήθελε να γράψει το σπίτι της στη Τζωρτζίνα» - Τι λέει ο δικηγόρος των συγγενών της

Newsroom

Το ερώτημα εάν η υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα συνδέεται με τον θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου , παραμένει. Ο δικηγόρος των συγγενών της 69χρονης Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η γυναίκα ήθελε να γράψει το σπίτι της στη μικρή Τζωρτζίνα και είπε ότι «οι δύο υποθέσεις σχετίζονται».

Συγκεκριμένα, αρχικά υπογράμμισε πως «η υπόθεση της σπιτονοικοκυράς έχει τεράστια σχέση και συνάφεια με τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «Αυτή η γυναίκα δεν ήταν ό,τι περιγραφόταν από το ζευγάρι. Ήταν παρατημένη γυναίκα και είχε και κάποια άλλα θέματα που αφορούσαν και τα μικρά παιδιά. Όπως ότι ήθελε το ακίνητο να το μεταβιβάσει, να το γράψει στη μικρή Τζωρτζίνα».

Υπενθυμίζεται ότι στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας εντοπίστηκε προ ημερών η ουσία κεταμίνη και η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου, συνελήφθη. Σήμερα, είναι προφυλακιστέα και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού από την Πάτρα πέθανε το Φθινόπωρο του 2020.

θάνατοιειδήσεις τώραΜάνος ΔασκαλάκηςΠάτραΡούλα Πισπιρίγκουπαιδιά