Ελλάδα|12.04.2022 21:18

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο διάλογος με τη Νικολούλη - «Αυτό είναι μεταξύ εμένα και της ιατροδικαστού»

Newsroom

Ξανά αφιερωμένη στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα θα είναι η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την Παρασκευή, 15 Απριλίου. Η δημοσιογράφος είχε συνομιλήσει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας, σχετικά και με τον θάνατο του μωρού της οικογένειας, της μικρής Ίριδας.

Στα Instagram stories της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ανέβηκαν ηχητικά ντοκουμέντα από τη συνομιλία της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας με την κατηγορούμενη, κατά τα οποία συζητάνε την ώρα θανάτου του μωρού. «Πότε πιστεύεις ότι πέθανε το μωρό;» ρωτάει η Νικολούλη, για να πάρει την απάντηση της Πισπιρίγκου: «8 με 9 το πρωί».

«Είναι μεταξύ εμένα και της ιατροδικαστού»

«Όταν το πήγατε εκεί, λογικά σας είπαν οι γιατροί. Δεν μπορεί να μη σας είπαν» επιμένει δημοσιογράφος. «Όχι, η ιατροδικαστής το είπε» εξηγεί η μητέρα. «Τι σας είπε η ιατροδικαστής;» επιμένει στη συνέχεια η Νικολούλη για να λάβει την απάντηση: «Είναι μεταξύ εμένα και της ιατροδικαστού». «Και τι είπε; Ότι μεταξύ 8 και 9 βλέπει;», συνεχίζει η παρουσιάστρια της εκπομπής, με την Πισπιρίγκου να απαντάει καταφατικά.

θάνατοιΑγγελική Νικολούληειδήσεις τώραπαιδιάΠάτραΡούλα Πισπιρίγκου