Ελλάδα
|
23.04.2022 11:55
Ρούλα Πισπιρίγκου: Έκτακτο επισκεπτήριο στη φυλακή - Τι ζήτησε από τους συγγενείς της
NewsroomΈκτακτο επισκεπτήριο από συγγενικά της πρόσωπα θα δεχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου. Ειδικότερα, την προφυλακισμένη γυναίκα από την Πάτρα που κατηγορείται για το θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας θα την επισκεφθούν η μητέρα, η αδερφή της και ο πατριός της.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, το μόνο που ζήτησε από την οικογένειά της η Ρούλα Πισπιρίγκου να της πάνε στην φυλακή είναι οι φωτογραφίες των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.
Η 33χρονη φέρεται να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεδομένου ότι τη Δευτέρα υπό διαφορετικές συνθήκες θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα.
Διαβάστε ακόμη
- «Πανστρατιά» στα μπλόκα των αγροτών: Προς νέα κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με Χατζηδάκη-Τσιάρα
- Παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για την Ελλάδα: «Κόκκινη κάρτα» στις διαδικασίες αεροναυτιλίας
- Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο: 18 παιδιά σε 11 οικογένειες στην Ελλάδα - Το ένα νοσεί
- Το ΝΑΤΟ πάει Ροβανιέμι: Χριστούγεννα δίπλα σε στρατιώτες κάνουν οι τουρίστες στο χωριό του Άι Βασίλη