Ελλάδα|25.04.2022 13:45

Συμβόλαιο θανάτου στη Βοιωτία: Πώς εκτέλεσαν οι δράστες το μέλος της Greek Mafia - Τραυματίστηκε η κόρη του και ακόμα ένα άτομο

Newsroom

Τέσσερα άτομα τα οποία επέβαιναν σε δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού εκτέλεσαν πρώην βαρυποινίτη και γνωστό μέλος της Greek Mafia που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για ειδεχθή εγκλήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έφτασαν στο εξοχικό του θύματος στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας, όπου διέμενε ο 55χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Σκούρτα και άνοιξαν πυρ -πιθανότατα με καλάσνικοφ- ενώ το θύμα γλεντούσε με την οικογένειά του.

Από την μαφιόζικη εκτέλεση ο 55χρονος έπεσε νεκρός, ενώ έχουν τραυματιστεί η 22χρονη κόρη του θύματος και ακόμα ένα άτομο 45 ετών που βρίσκονταν στην αυλή του σπιτιού. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Αφού «εκτέλεσαν το συμβόλαιο» οι δράστες εξαφανίστηκαν από το σημείο πριν προλάβουν καν να ειδοποιηθούν οι Αρχές. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Το θύμα της επίθεσης είχε στο παρελθόν συλληφθεί και είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για εμπλοκή του σε εγκλήματα που συγκλόνισαν. Πρόκειται για ακόμα μία εκτέλεση στους κύκλους της νύχτας.

θάνατοςεκτέλεσηΒοιωτίασυμβόλαιο θανάτουειδήσεις τώρα