Εκτέλεσαν γνωστό μέλος της Greek Mafia στη Βοιωτία - Για συμβόλαιο θανάτου μιλούν οι Αρχές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συμβόλαιο θανάτου εκτελέστηκε στη Βοιωτία το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρας γνωστός στους κύκλους της νύχτας που στο παρελθόν είχε απασχολήσει επανειλημμένα τις Αρχές ως μέλος της Greek Mafia έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς και μάλιστα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες του έστησαν ενέδρα στο εξοχικό του στα Δερβενοχώρια και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Σκούρτα και άνοιξαν -πιθανότατα με καλάσνικοφ- ενώ εκείνος γλεντούσε με την οικογένειά του. Οι δράστες φαίνεται πως ήταν τέσσερις και επέβαιναν σε δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού. Αμέσως μετά την εκτέλεση εξαφανίστηκαν.
Από τους πυροβολισμούς έχουν τραυματιστεί η κόρη του θύματος και ακόμα ένα άτομο έχουν σύμφωνα με ασφαλείς πηγές.
Το θύμα της επίθεσης είχε στο παρελθόν συλληφθεί και είχε καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για εμπλοκή του σε εγκλήματα που συγκλόνισαν. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.
Οι κάμερες θα δώσουν τις απαντήσεις για τον θάνατο της γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας
«Σκέτη υποκρισία» η δήλωση Λαζαρίδη για τις αμοιβές που έλαβε κατά τις παράνομες προσλήψεις του
Χριστός για μια βδομάδα: Αυτό είναι το «ιερό δισκοπότηρο» των video games που κάποιους τους εκνευρίζει
Εκατομμυριούχοι στηρίζουν την τελευταία προσπάθεια να σωθεί ο Τίμι, μια εγκλωβισμένη φάλαινα στη Γερμανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



