Ελλάδα|02.05.2022 10:12

Νέες πληροφορίες - σοκ για την αποπλάνηση 15χρονης από 42χρονο στον Βόλο – Οι δύο φαίνεται να έχουν ανταλλάξει βέρες, στο «κάδρο» και δεύτερη υπόθεση

Newsroom

Συγκλονιστικές είναι οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο «φως» για τη δράση του 42χρονου που φέρεται να έχει αποπλανήσει ανήλικη πριν εκείνη συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της, στον Βόλο

Μάλιστα, οι Αρχές φαίνεται να επεξεργάζονται πληροφορίες που θέλουν τον 42χρονο να έχει αποπλανήσει στο παρελθόν και μία άλλη ανήλικη, στην οποία χάριζε επίσης ακριβά δώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr.

Η ιστορία, που απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές τώρα, ξεκίνησε να «ξετυλίγεται» πριν από έξι μήνες όταν ο 42χρονος γνώρισε την ανήλικη κοπέλα, τη φλέρταρε και της έπαιρνε δώρα. Οι δυο τους, κρυφά από τη μητέρα της ανήλικης φαίνεται να έχουν ανταλλάξει και βέρες μεγάλης χρηματικής αξίας, ώστε να θεωρούνται αρραβωνιασμένοι.

Στην «ενόχληση» της μητέρας της 15χρονης, ο 42χρονος φέρεται να απαντούσε με πλήρη απάθεια, σαν να μην τον ενδιαφέρει η άποψή της, αφού φέρεται να έχει «τη συναίνεση του ανήλικου κοριτσιού».

Όπως αποκάλυψε το ίδιο μέσο, η μικρή αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη ζωή της, και κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών, όταν πληροφορήθηκε ότι η μητέρα της κατέθεσε μήνυση εναντίον του «συντρόφου» της.

Ακόμα και σήμερα, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, ο 42χρονος φέρεται να ενοχλεί την ανήλικη και συμπεριφέρεται σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, δηλώνοντας ερωτευμένος μαζί της, ενώ το κορίτσι έχει αποξενωθεί από την οικογένειά του.

ειδήσεις τώραΒόλοςαποπλάνησηανήλικη