Ελλάδα|03.05.2022 11:41

Βασίλης Ντινόπουλος: Τα πρώτα στοιχεία για το θάνατο του γιου του Αργύρη Ντινόπουλου

Newsroom

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γιου του πρώην βουλευτή και υπουργού της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλου, που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια την Κυριακή, σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Οι συγγενείς του ανησύχησαν γιατί δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και έτσι ο πατέρας του, με τη βοήθεια κλειδαρά, άνοιξε την πόρτα του και τον βρήκε νεκρό.

Θάνατος από παθολογικά αίτια

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το διαμέρισμα δεν ήταν παραβιασμένο, ο 33χρονος δεν έφερε κακώσεις και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για θάνατο που οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ο νεαρός είχε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1 και δίπλα του βρέθηκαν και τα χάπια του.
Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών και η Σουλτάνα Μαριανού αναμένεται να διενεργήσει νεκροτομή και να λάβει τον ιατρικό φάκελο του θανόντος.

Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο

Ο 33χρονος Βασίλης Ντινόπουλος, γνωστός ως Vasilis Din, γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Σε μικρή ηλικία είχε διακριθεί στο παρκούρ.

Ασχολήθηκε και με τις πολεμικές τέχνες, μεταξύ των οποίων το καράτε και το καποέιρα, πριν οδηγηθεί προς τον κινηματογράφο.
Τα βήματά του ξεκίνησαν όταν δούλεψε ως ηθοποιός και επαγγελματίας κασκαντέρ σε διαφημίσεις, ταινίες μικρού μήκους και μουσικά βίντεο κλιπ. Στη συνέχεια, ο Βασίλης Ντινόπουλος εργάστηκε κυρίως πίσω από τις κάμερες, στην παραγωγή και τη διαχείριση χώρων (location management). Εργάστηκε σε διαφημίσεις και ταινίες, ενώ έλαβε και βραβεύσεις για τη δουλειά του.

Οι φίλοι και οι συγγενείς του θα τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 4/5, στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, στις 09:30.

Σακχαρώδης Διαβήτηςειδήσεις τώραθάνατοςΕξάρχειαΑργύρης Ντινόπουλος