Ζακ Κωστόπουλος: Η στιγμή έντασης ανάμεσα στην οικογένεια και ΜΑΤ μετά την αθώωση των 4 αστυνομικών - Τραμπουκισμό καταγγέλλει η Μάγδα Φύσσα
NewsroomH ανακοίνωση από το δικαστήριο για την αθωότητα των 4 αστυνομικών για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης έφερε την αντίδραση όπως αναμενόταν της οικογένειας του αδικοχαμένου Ζακ Κωστόπουλου με ένταση να επικρατεί στην αίθουσα και να ακούγεται χαρακτηριστικά, «ντροπή, ξεφτίλες».
Στο βίντεο που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Λιτσαρδάκης από την αίθουσα αποτυπώνεται η ένταση που επικράτησε μετά την ανακοίνωση ανάμεσα στην οικογένεια και δυνάμεις των ΜΑΤ.
Μάλιστα η Μάγδα Φύσσα η οποία ήταν παρούσα, κατήγγειλε τραμπουκισμό από τον πρόεδρο του σωματείου των ειδικών φρουρών Στράτο Μαυροειδάκο αμέσως μετά την αθώωση των συναδέλφων του.
Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία (4-3) καθώς η πρόεδρος και δύο ένορκοι είχαν την άποψη πως θα πρέπει να καταδικαστούν για το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Με το άκουσμα της απόφασης δημιουργήθηκε ένταση τόσο μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου όσο και εκτός αυτής. Η πρόεδρος ζήτησε να περάσουν έξω αλλιώς θα υπάρξουν συλλήψεις για διατάραξη. Το δικαστήριο αναμένεται να αποφανθεί επί των ελαφρυντικών και επί των ποινών.
- Νεκρή από σφαίρα βρέθηκε η 43χρονη Ελευθερία Γιακουμάκη που είχε εξαφανιστεί στο Ηράκλειο Κρήτης
- Άρση ασυλίας και για τους 13 βουλευτές της ΝΔ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ - Ποιοι απείχαν από τη ψηφοφορία
- Νομπελίστας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου: Μετά το 2060 δεν θα έχει επιβιώσει τίποτα
- Εσθονός πολιτικός έγινε viral γιατί το μαλλί του μοιάζει με...Playmobil