Ελλάδα|10.05.2022 12:57
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Νέο Ψυχικό - Μία γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της
NewsroomΧωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε γυναίκα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε διαμέρισμα στην περιοχή του Νέου Ψυχικού στην Αττική.
Η πυρκαγιά ξέσπασε σε διαμέρισμα 1ου ορόφουεπί της οδού Παρίτση, χωρίς να είναι γνωστή προς το παρόν η αιτία. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά ξέσπασε πιθανόν στον χώρο της κουζίνας. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς και ελέγχου του κτιρίου, οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν τη γυναίκα στο κλιμακοστάσιο του κτιρίου.
Η γυναίκα, που πιθανόν προσπαθούσε να ανέβει στην ταράτσα, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της και στη συνέχεια την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Για κατάσβεση επιχειρούν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.
Διαβάστε ακόμη
- Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι συλληφθέντες για την επίθεση στη Marfin
- ΑΤ Ομονοίας: «Χάδι» οι ποινές στους δύο αστυνομικούς για τον ομαδικό βιασμό 19χρονης
- Παράταση έως τις 24 Ιουλίου για τις φορολογικές δηλώσεις
- Φρίκη στο Τέξας: Σκότωσε την 11 μηνών κόρη τους, μαχαίρωσε τη 2χρονη αδερφή της και πυροβόλησε τη σύζυγό του