Ελλάδα|13.05.2022 12:47

Ηράκλειο: Βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό μοτοσικλετιστή - «Αν δεν φορούσα κράνος, θα με είχαν σκοτώσει»

Newsroom

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο από τον ξυλοδαρμό, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, νεαρού μοτοσικλετιστή, στην περιοχή του Εσταυρωμένου στο Ηράκλειο στην Κρήτη.

Όπως είπε ο 22χρονος, όλα ξεκίνησαν όταν αυτός διαμαρτυρήθηκε στον οδηγό ενός αυτοκινήτου επειδή ακούμπησαν στην πίσω ρόδα της μηχανής του. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος στη συνέχεια δέχθηκε απειλές για τη ζωή του για να ξεκινήσει μια καταδίωξη πέντε χιλιομέτρων σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου και, μάλιστα, σε ώρα αιχμής.

Mιλώντας στο Creta24, ο νεαρός μοτοσικλετιστής ανέφερε ότι δύο άτομα βγήκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία:

«Τουλάχιστον για πέντε λεπτά με πατούσαν στο κεφάλι, προσπάθησαν να με πνίξουν, φώναζαν θα σε σκοτώσουμε, δεν τους ήξερα. Ευτυχώς, ήρθαν άνθρωποι από τα γύρω μαγαζιά και τότε αυτοί το έβαλαν στα πόδια, έφυγαν».

«Αν δεν φορούσα κράνος, θα με είχαν σκοτώσει», τονίζει, χαρακτηριστικά, ο 22χρονος.

Μάλιστα, θέλησε να ευχαριστήσει τους επιχειρηματίες που τον βοήθησαν, αφού, όπως λέει: «Δεν θα με άφηναν, θα με χτυπούσαν μέχρι να με σκοτώσουν», ενώ αποκάλυψε πως φοβάται να κυκλοφορήσει, πλέον, στον δρόμο.

Για το περιστατικό συνελήφθη ένας 19χρονος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με τον Εισαγγελέα να διατάσσει προκαταρκτική έρευνα για το συμβάν.

Κρήτηειδήσεις τώραξυλοδαρμόςΗράκλειο Κρήτηςμοτοσικλέτα