Ελλάδα|14.05.2022 21:37

Παλαιό Φάληρο: Στο ψυχιατρείο ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της μητέρας του

Newsroom

Ο 48χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της μητέρας του τα ξημερώματα του Σαββάτου, 14 Μαΐου, στο Παλαιό Φάληρο, αναμένεται να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο. Ο άντρας, που είναι ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας, σκότωσε με δύο μαχαιριές την 78χρονη μητέρα του και, στη συνέχεια, έβαλε φωτιά στο διαμέρισμά τους στην οδό Σολωμού 53 στο Παλαιό Φάληρο.

Ο ίδιος συνελήφθη λίγο μετά τις 5 το πρωί και οδηγήθηκες στην ασφάλεια, όπου και τον ανέκριναν οι αστυνομικοί προκειμένου να δώσει στοιχεία για το στυγερό έγκλημα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας έκρινε αναγκαία τη νοσηλεία του σε ψυχιατρικό ίδρυμα, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης.

«Φερόταν σαν να είχε χάσει τα μυαλά του»

Ταυτόχρονα, οι αρχές καλούν για κατάθεση άτομα από το περιβάλλον της οικογένειας, προκειμένου να διαπιστώσουν τι πραγματικά συνέβη το βράδυ της Παρασκευή στη διπλοκατοικία του Παλαιού Φαλήρου. Οι αρχές έχουν στα χέρια τους και έναν σουγιά που εντοπίστηκε στο μπαλκόνι ενώ, έχει ήδη καταθέσει και ένας υπάλληλος της επιχείρησης που διατηρεί ο 48χρονος. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο φερόμενος ως δράστης, την τελευταία εβδομάδα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και φερόταν «σαν να είχε χάσει τα μυαλά του». Σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξουν και οι μαρτυρίες των γειτόνων της 78χρονης οι οποίοι δήλωσαν ότι άκουγαν φωνές και ουρλιαχτά, καθώς και συχνούς καβγάδες από το διαμέρισμα της ηλικιωμένης.

Παλαιό Φάληρογιοςφωτιάπυρκαγιάθάνατοςειδήσεις τώραεπίθεση με μαχαίρι