Τραγωδία στον Κολωνό: Αυτοκτονία 14χρονου μαθητή – Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές
NewsroomΤραγωδία σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Κυριακής, 15 Μαΐου, στον Κολωνό, όταν 14χρονος μαθητής έδωσε τέλος στη ζωή του.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν το μικρό αγόρι στην αυτοκτονία, για τα οποία και είναι σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛΑΣ. Οι γονείς και οι συμμαθητές του αγοριού θα καταθέσουν, στο πλαίσιο της έρευνας, ενώ αναμένονται οι πιθανές απαντήσεις που θα δώσει το πόρισμα των ιατροδικαστών, καθώς και οι αναλύσεις στο κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή του 14χρονου.
Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι σχετίζεται με το TikTok η αυτοκτονία του παιδιού
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο θάνατος του αγοριού δε δείχνει να σχετίζεται με το παιχνίδι του Tik Tok «Blackout Challenge». Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, στην Ελλάδα δεν έχει υπάρξει καμία σχετική αναφορά τραυματισμού ή και θανάτου εφήβων από το εν λόγω ή κάποιο άλλο διαδικτυακό challenge, που έχουν παρατηρηθεί σε άλλες χώρες του εξωτερικού.
- Το «κοιτάξτε μας» του Μακρόν, το άδειασμα της Σδούκου στον Άδωνι και το μήνυμα Ανδρουλάκη με την επιλογή Βαρδακαστάνη
- Ένοπλη επίθεση κατά Τραμπ στην Ουάσινγκτον: Όταν η αμερικανική καθημερινότητα «χτυπά» την πόρτα της ελίτ
- Φυγή προς τα εμπρός επιχειρεί η κυβέρνηση: Σε ποιους τρεις τομείς ρίχνει το βάρος
- Ούτε πόλεμος, ούτε ειρήνη: Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες Ιράν - ΗΠΑ