Αμύνταιο: Στη φυλακή ο 35χρονος για την κακοποίηση της κόρης του
NewsroomΠροσωρινά κρατούμενο έκρινε η ανακρίτρια Φλώρινας τον 35χρονο από χωριό του Αμυνταίου, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 35χρονος έλαβε εξιτήριο την περασμένη Παρασκευή από το νοσοκομείο της Φλώρινας, όπου νοσηλευόταν μετά τον αυτοτραυματισμό του και οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, η οποία, σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Φλώρινας, αφού τού απήγγειλε κατηγορίες για την κακοποίηση του νεαρού κοριτσιού, διέταξε την προφυλάκισή του. Στη συνέχεια, ο 35χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών.
Η υπόθεση κακοποίησης της μικρής μαθήτριας εξιχνιάστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των καθηγητών της, που είδαν αλλαγή στη συμπεριφορά της, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της ψυχολόγου του σχολείου, η οποία μίλησε με το νεαρό κορίτσι. Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας, μαζί με όλο το υλικό της προανάκρισης, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Φλώρινας.
- Φρίκη στο Πακιστάν: Δύο γυναίκες απήχθησαν, βασανίστηκαν και βιάστηκαν ομαδικά όταν πήγαν για ραντεβού με επενδυτές crypto
- Σοκ στην Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
- «Θα μπορούσα να τη φάω»: Φρίκη με δολοφόνο που είχε εμμονή με τον Χάνιμπαλ και διαμέλισε γειτόνισσά του
- «Δώσε 40 ευρώ μη σου δώσω κλωτσιές»: Οργή με τον οδηγό ταξί που απειλεί 17χρονους για διπλό κόμιστρο