Φρίκη στο Αμύνταιο: 12χρονη κατήγγειλε για βιασμό τον ίδιο της τον πατέρα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας στο Αμύνταιο μετά τις καταγγελίες 12χρονης πως έχει πέσει θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα.
Η υπόθεση άρχισε αρχικά να απασχολεί τους εκπαιδευτικούς του παιδιού οι οποίοι παρατήρησαν μια απότομη αλλαγή συμπεριφοράς της 12χρονης. Στη συνέχεια, εκείνη αποκάλυψε στους δασκάλους της τι είχε συμβεί.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο πατέρας της 12χρονης αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του όταν έγινε γνωστό το περιστατικό.
Το 12χρονο κορίτσι παρακολουθείται από ειδικούς παιδοψυχολόγους, ενώ έχει ζητηθεί και ιατροδικαστική εξέταση.
Η Τοπική Κοινωνία του μικρού χωριού του Αμυνταίου είναι συγκλονισμένη με αυτό το γεγονός, που αποτελεί πλέον πρώτο θέμα συζήτησης στην κλειστή κοινωνία του χωριού και όχι μόνο.
Ο συμβιβασμός ανάμεσα στα μπλόκα και την κυβέρνηση, η φανερή αντιπάθεια του Άδωνι για τον Δένδια και το «ok» του Μαξίμου στις συναντήσεις του Τασούλα
Οι κινήσεις της κυβέρνησης στο «ραντεβού» με τους αγρότες στο Μαξίμου - Τι θα περιλαμβάνει το «μενού» της συζήτησης
Φρεγάτα «Κίμων»: Πόσο και σε ποιους τομείς ενισχύει την επιχειρησιακή και διπλωματική ισχύ της Ελλάδας
Η Γροιλανδία κρίνει το μέλλον του ΝΑΤΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




