Στέλιος Καζαντζίδης: Έκλεψαν τη χάλκινη προτομή του από τη Νέα Ιωνία - «Δεν είναι το μοναδικό περιστατικό», καταγγέλλει η δήμαρχος
NewsroomΤη χάλκινη προτομή του Στέλιου Καζαντζίδη έκλεψαν άγνωστοι από πλατεία της Νέας Ιωνίας, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που μεγάλωσε ο αείμνηστος τραγουδιστής.
Οι κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν την απουσία της προτομής το πρωί της Κυριακής.
Σημειώνεται ότι η προτομή είχε στηθεί το 2006 και δίπλα έφερε μια μικρή επιγραφή με τα λόγια: «Η ζωή μου όλη». Μάλιστα, το πατρικό σπίτι του τραγουδιστή βρίσκεται στην οδό Αλαΐας, μόλις λίγα μέτρα μακριά.
Η δήμαρχος Ν. Ιωνίας, Δ. Θωμαΐδου αποκάλυψε πως άγνωστοι εδώ και έξι μήνες έχουν κλέψει σχεδόν όλες τις προτομές της περιοχής, καθώς και καμπάνες εκκλησιών. Η προτομή του Στέλιο Καζαντζίδη ήταν από ατόφιο χαλκό.
«Την προτομή αυτή την είχε δημιουργήσει ένας κάτοικος της περιοχής προς τιμήν του Στέλιου μας. Δεν ξέρω πώς να χαρακτηρίσω αυτή την άθλια πράξη της κλοπής. Λυπάμαι πάρα πολύ» λέει η υπερήλικη νονά του Στέλιου Καζαντζίδη, Μαρία Κιουρτζόγλου, η οποία μένει στην ίδια περιοχή όπου έμενε και ο λαϊκός βάρδος.
- Ο Νετανιάχου βάζει «μπλόκο» στα F35: «Η Τουρκία απειλεί την Ελλάδα και έχει καταλάβει τη μισή Κύπρο»
- Η «ακτινογραφία» της ψήφου: Σε ποιες ομάδες διατηρεί σαφές προβάδισμα η Ν.Δ.- Πόσοι θέλουν πολιτική αλλαγή
- Και οι... θεοί κλαίνε! Ο Λιονέλ Μέσι δάκρυσε μετά την πρόκριση της Αργεντινής - Τον σήκωσαν στα χέρια οι συμπαίκτες του, τον αποθέωσε το κοινό
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες πόλεις για να ζεις το 2026 - Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα