ProjectSphere: Ο Κρητικός που φωτογραφίζει το νησί... ανάποδα (pics+vid)
NewsroomΈχετε ξαναδεί τους όμορφους τόπους της Κρήτης… ανάποδα; Χωρίς να κάνετε κάτι δύσκολο, απλά τοποθετώντας έναν κρύσταλλο μπροστά από το κινητό ή τη φωτογραφική σας μηχανή, κάνοντας κλικ και… να σου η φωτογραφία, από τις πιο εντυπωσιακές που έχετε βγάλει ποτέ!
Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, καθηγητής Αγγλικών, εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες του τις οποίες ανεβάζει στο Instagram και στο λογαριασμό «project.sphere». Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», ο κ. Παναγιωτάκης μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για το πάθος του να φωτογραφίζει άγνωστες γωνιές της Κρήτης μέσα από τις σφαίρες του οι οποίες δείχνουν τον κόσμο… ανάποδα.
«Είναι το χόμπι μου η φωτογραφία, μου αρέσει πάρα πολύ, όπως μου αρέσει και η Ιστορία. Μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζω, προσπαθώ να παρέχω και ιστορικές πληροφορίες. Το αποτέλεσμα φαίνεται πως αρέσει» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Παναγιωτάκης.
Πηγή: neakriti.gr
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Πινακίδες με το... σταγονόμετρο: Ψηφιακό «λίφτινγκ» μετά το μπλόκο των ελλείψεων
- Γιατί πάει στην Αίγυπτο ο Μητσοτάκης: Το «μενού» των συναντήσεων και ο ρόλος της Ελλάδας
- Αλλάζει ο πολιτικός χάρτης της Ευρώπης: Η κατάρρευση των γερμανικών κομμάτων και η επέλαση της AfD
- Βίντεο ντοκουμένο: H στιγμή που ο πιλότος πηδά από το φλεγόμενο Boeing της Amazon στο Μαϊάμι