Ελλάδα|20.05.2022 10:32

Αυτοκτονία 14χρονου: Ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό μαθήτριας στο ίδιο σχολείο - Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση

Newsroom

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η αυτοκτονία του 14χρονου Μάκη καθώς με αφορμή το τραγικό περιστατικό φαίνεται πως ανοίγουν στόματα.
Πλέον, συνεχείς είναι οι καταγγελίες για bullying στο σχολείο του 14χρονου ενώ όπως έχει αποκαλύψει το ethnos.gr, τα στόματα μετά τον χαμό του εφήβου έχουν αρχίσει και ανοίγουν και όσα καταγγέλλουν γονείς και μαθητές είναι συγκλονιστικά, αφού επί της ουσίας μιλούν για ένα άντρο παρανομίας με χρήση ναρκωτικών ακόμα και μέσα στο σχολείο

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν εξονυχιστικά τις ηλεκτρονικές συσκευές του νεαρού μαθητή, χωρίς να αποκλείουν κάποιο σενάριο, αναζητώντας στοιχεία που θα φωτίσουν την υπόθεση. Την ίδια ώρα τα στόματα ανοίγουν και μιλούν ξεκάθαρα για bullying στο σχολείο που φοιτούσε ο 14χρονος με πολλούς γονείς να καταγγέλλουν πως ο διευθυντής της σχολικής μονάδας γνωρίζει τα πάντα.

Βίντεο ντοκουμέντο φέρνει νέα δεδομένα

Νέα δεδομένα για την κατάσταση που επικρατεί τουλάχιστον τα τελευταία δύο χρόνια, στο σχολείο του 14χρονου φέρνει στο προσκήνιο ένα βίντεο και μια καταγγελία που προέβαλε ο ΑΝΤ1.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο έχει καταγραφεί ο άγριος ξυλοδαρμός μιας ανήλικης μαθήτριας του σχολείου αυτού, από ομάδα κοριτσιών και αγοριών. Αυτός μάλιστα, σύμφωνα με την μητέρα της, δεν είναι ο μόνος ξυλοδαρμός που έχει υποστεί το κορίτσι, καθώς σε βάρος της, πέρα από τα σχεδόν καθημερινά περιστατικά απειλών και άσκησης ή απειλής άσκησης βίας, υπάρχει ακόμη μια επίθεση με δυνατά χτυπήματα.

αυτοκτονίαειδήσεις τώραξυλοδαρμόςbullyingσχολείο