Καιρός: Ανεβαίνει και άλλο ο υδράργυρος την Τρίτη - Έρχεται μίνι καύσωνας
NewsroomΤην Τρίτη 24 Μαΐου αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως σε ορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Οι καταιγίδες είναι πιθανό να συνοδεύονται και από τοπικές χαλαζοπτώσεις.
Η θερμοκρασία, πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα, θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 10 έως 32, στην Ήπειρο από 10 έως 29 στη Θεσσαλία από 12 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 28 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 έως 29 και στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις έως 3-4 Μποφόρ στα πελάγη.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς.
- Πώς το χάος στη Γαλλία ίσως ορίσει την προεκλογική «σκακιέρα» - Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι
- Μηχανικοί ΤΕΕ: Πώς θα δοθεί λύση στο «έμφραγμα» της Αττικής - Οι προτάσεις για σχολεία, Κηφισό και ωράρια
- Θλίψη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο 17χρονος Γιώργος Λυμπέρης του ΠΑΣ Γαλατσίου
- Χάρης Χαραλάμπους-Καζέπης στο ethnos.gr: «Ο Θεόφιλος αντιμετώπιζε τα πάντα με μια παιδική, αγνή περιέργεια»