Ελλάδα|26.05.2022 12:13

Ρόδος: Συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό πρώην παίκτης του Big Brother - Τι υποστηρίζει η 21χρονη που τον κατηγορεί

Newsroom

Συνελήφθη διάσημο μοντέλο και πρώην παίκτης του ριάλιτι Big Brother στη Λίνδο της Ρόδου μετά από καταγγελία για βιασμό που έγινε εις βάρος του από μια κοπέλα από την Αγγλία 21 ετών. Με βάση την καταγγελία, το περιστατικό έλαβε χώρα στο νησί τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Η κοπέλα υποστηρίζει πως γνώρισε τον άνθρωπο στο μαγαζί που δουλεύει εκείνος και αφού διασκέδασαν μαζί, την οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή και την βίασε.

Στον εισαγγελέα ο άνδρας

Σήμερα Πέμπτη ο 30χρονος που κατηγορείται και αρνείται πως έχει διαπράξει μια τέτοια πράξη, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Ρόδου για να απολογηθεί. Την ίδια ώρα, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η οποία έγινε το βράδυ της Τετάρτης.

Η δημοσιογράφος της «Δημοκρατικής», Μαίρη Φώτη, ανέφερε στο Mega σχετικά με το περιστατικό: «Έγινε η είδηση γνωστή χθες. Πέσαμε από τα σύννεφα για την εμπλοκή του συγκεκριμένου ανθρώπου σε αυτή την περίεργη ιστορία. Υπήρξε καταγγελία από 21χρονη Βρετανίδα, που ανέφερε ότι το βράδυ της Τρίτης γνώρισε τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο μαγαζί που δουλεύει ο ίδιος ως υπάλληλος υποδοχής».

Και συμπλήρωσε: Άρχισαν να διασκεδάζουν παρέα, της πρότεινε μετά να πάνε σε άλλο μαγαζί και εκείνη πήγε. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, σύμφωνα με την ίδια, την οδήγησε σε απομονωμένη περιοχή, όπου και σύμφωνα με την καταγγελία της τη βίασε. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και λέει ότι η επαφή τους ήταν συναινετική. Σήμερα ο 30χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και περιμένουμε την εξέλιξη της υπόθεσης».

«Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα ήταν με την παρέα της στο μαγαζί που εργαζόταν ο 30χρονος και στη συνέχεια συνέχισαν οι δυο τους σε άλλο μαγαζί. Η κοπέλα που έκανε την καταγγελία είναι 21 ετών», πρόσθεσε.

Tι επισημαίνουν οι δικηγόροι

Ο δικηγόρος του 30χρονου, Στέλιος Αλεξανδρής, από την πλευρά του σχολίασε πως «δεν υπάρχει καμία εμπλοκή του πελάτη του. Υπήρξε συναίνεση των δύο. Τα κίνητρα της καταγγέλλουσας θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια».

Η προανακριτική εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά, είπε ο δικηγόρος της 21χρονης Αγγλίδας, Ιωάννης Κοκκινογένης.

Ο Ιωάννης Κοκκινογένης περιγράφοντας το περιστατικό είπε πως «η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτης reality, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί».

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του κλαμπ που διασκέδαζαν και εκεί διέπραξε καθώς φέρεται το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Τέλος, ο δικηγόρος της 21χρονης, ανέφερε ότι η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αύριο το πρωί θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

Λίνδοςειδήσεις τώραMeTooκαταγγελίαΡόδοςβιασμόςσεξουαλική κακοποίηση