Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Πώς ξεκίνησε η φωτιά - Κάτοικοι κάνουν λόγο για εκρήξεις
NewsroomΣε τραγωδία εξελίχθηκε η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη Αττικής, όπου έπειτα από μεγάλη επιχείρηση ανασύρθηκε η σορός ενός 69χρονου άνδρα.
Με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα μια 70χρονη
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, η φωτιά ξέσπασε στις 6 το πρωί σε διώροφο σπίτι επί της οδού Πριάμου, στο οποίο έμεναν δύο αδέλφια. Οι πυροσβέστες μπαίνοντας στο σπίτι, εντόπισαν τον άνδρα απανθρακωμένο, ενώ οι περίοικοι υποστηρίζουν ότι άκουσαν και εκρήξεις.
Η 70χρονη γυναίκα απεγκλωβίστηκε την τελευταία στιγμή, λίγο πριν φτάσουν οι φλόγες στο δωμάτιό της. Μεταφέρθηκε με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, στο νοσοκομείο.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική με ισχυρές δυνάμεις και συγκεκριμένα τέσσερα οχήματα με 12 πυροσβέστες. Διενεργείται προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, τα δύο αδέλφια αντιμετώπιζαν αναπνευστικά προβλήματα και στο σπίτι υπήρχαν φιάλες οξυγόνου. Η πυρκαγιά ξέσπασε από το άναμμα τσιγάρου, που σε συνδυασμό με το οξυγόνο προκάλεσαν την φωτιά.
- Live εξελίξεις: Οι ΗΠΑ λένε πως η Ισπανία συμφώνησε για συνεργασία με τον αμερικανικό στρατό - Διαψεύδει η Μαδρίτη
- Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
- Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
- Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)