Ελλάδα|30.05.2022 18:24

Θεσσαλονίκη: Απείλησαν με μαχαίρι ελεγκτές του ΟΑΣΘ μέσα σε λεωφορείο

Newsroom

Με έναν αναδιπλούμενο σουγιά απείλησαν δύο 24χρονοι Σύριοι, μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, δύο ελεγκτές, όταν οι τελευταίοι επιχείρησαν να τους κόψουν πρόστιμο, επειδή δεν είχαν βγάλει εισιτήριο.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9:00 το βράδυ της Κυριακής, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση τω οδών Εγνατίας και Αντιγονιδών, μέσα σε αστικό λεωφορείο. Οι δύο ελεγκτές ζητούσαν από τους επιβάτες να τους δείξουν τα εισιτήριά τους κι έτσι έφτασαν και στους δύο νεαρούς Σύριους. Όταν είδαν ότι οι 24χρονοι δεν είχαν κόψει εισιτήρια, έβγαλαν το μπλοκ τους, για να τους κόψουν πρόστιμο.

Τότε ο ένας από τους Σύριους έβγαλε από την τσέπη του έναν αναδιπλούμενο σουγιά, τον έδωσε στο φίλο του και ο τελευταίος σηκώθηκε όρθιος και απείλησε τους δύο ελεγκτές.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Άμεση Δράση και πριν δημιουργηθεί κάποιο περαιτέρω επεισόδιο, πέραν του γεγονότος της απειλής, αστυνομικοί έφτασαν γρήγορα στο σημείο και συνέλαβαν τους δύο 24χρονους.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και τους ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση, οι δύο αλλοδαποί αφέθησαν ελεύθεροι.

ελεγκτέςαστυνομίασουγιάςΟΑΣΘλεωφορείο