Λάρισα: Δίχρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από όχημα - Από αυτόπτες μάρτυρες και κάμερες αναζητούν τον δράστη
NewsroomΚοριτσάκι δύο ετών παρασύρθηκε από όχημα στα Φάρσαλα της Λάρισας, υπό αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες. Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο οδηγός αναζητείται.
Το παιδί, αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων από οικείους του, ωστόσο έπειτα κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με την κατάστασή του να είναι σοβαρή.
Ανθρωποκυνηγητό για τον οδηγό
Την ίδια ώρα, ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές Φαρσάλων για τον εντοπισμό του οδηγού που το μεσημέρι της Δευτέρας παρέσυρε και εγκατέλειψε το δίχρονο κοριτσάκι.
Αξιοποιώντας τις μαρτυρίες ανθρώπων που βρέθηκαν στο σημείο και κατά πληροφορίες του onlarissa.gr έκαναν λόγο για αγροτικό όχημα, αλλά και το υλικό από κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη.
- Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
- Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
- Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
- ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)