Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο μικροσκόπιο νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας: «Μαμά, μπαμπά σας αγαπώ πολύ»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε, το Σαββατοκύριακο, η είσοδος δικηγόρων συγγενών της εκλιπούσας, χωρίς να έχει εκδοθεί η σχετική άδεια, σφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς των Ρούλας Πισπιρίγκου και Μάνου Δασκαλάκη στην Πάτρα.
Οι αντιδράσεις υπήρξαν και από την πλευρά του ζευγαριού, που έκανε λόγο για «εισβολή και αρπαγή αντικειμένων» καθώς, κατά την είσοδο, εξαφανίστηκε η σχολική τσάντα της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία κατέληξε στις 29 Ιανουαρίου 2022 η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, θα παραδοθεί στην ανακρίτρια, εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο, από τους δικηγόρους των συγγενών της σπιτονοικοκυράς. Ο δικηγόρος των συγγενών δήλωσε στην ΕΡΤ ότι θα καταθέσει αίτηση αποσφράγισης του σπιτιού καθώς, όπως επισημαίνει, ο κ. Λέων εισήλθε νόμιμα στο ακίνητο.
Στη σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου αναφέρεται ότι η κεντρική πόρτα της εισόδου του ακινήτου ήταν ανοικτή, παραβιασμένη και υπήρχαν εκατοντάδες λογαριασμοί στο πάτωμα. Στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας ήταν ανοιχτή και η είσοδος του οροφοδιαμερίσματος, στο οποίο επικρατούσαν εικόνες λεηλασίας, με σπασμένη την κλειδαριά του διαμερίσματος ενώ εντός υπήρχαν κούτες με παιχνίδια και η σχολική τσάντα, η οποία ανήκε στην 9χρονη.
Στην ανακρίτρια και νέες ζωγραφιές της Τζωρτζίνας
Την ίδια ώρα στο φως της δημοσιότητας ήρθαν, από το STAR νέες ζωγραφιές του τρίτου κοριτσιού της οικογένειας που πέθανε τον περασμένο Ιανουάριο. «Σας αγαπώ πολύ, δε θα σας αφήσω ποτέ», είχε γράψει η μικρή στην πρώτη ζωγραφιά στην οποία είχε ζωγραφίσει ένα χαρούμενο προσωπάκι ενώ, στη δεύτερη ζωγραφιά, με ημερομηνία Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020, η Τζωρτζίνα είχε πάλι ζωγραφίσει χαμογελαστές φατσούλες ενώ έγραψε πως «Μαμά, μπαμπά σας αγαπώ πολύ. Με αγάπη, Τζωρτζίνα». Στην τρίτη ζωγραφιά, το κορίτσι είχε ζωγραφίσει τρία ανθρωπάκια στη Γη και έναν άγγελο με φτερά στον ουρανό ενώ είχε σχεδιάσει και πολλές πεταλούδες. Σύμφωνα με την εκπομπή, η Ρούλα Πισπιρίγκου αποκαλούσε το μικρό κορίτσι «πεταλουδίτσα» της.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



