Ελλάδα|31.05.2022 17:19

Λαμία: Η τρελή πορεία αγροτικού στο κέντρο της πόλης – Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα

Newsroom

Σοκ προκάλεσε στους πολίτες της Λαμίας και συγκεκριμένα σε όσους βρέθηκαν στην οδό Στουρνάρα της πόλης η τρελή πορεία αγροτικού αυτοκινήτου που ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, «έκοψε» την κολόνα, προσγειώθηκε στο πάρκινγκ και, στη συνέχεια, ο οδηγός του το έσκασε , αφήνοντας το όχημα στο σημείο.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Τρίτης (31/05) όταν, σύμφωνα με το LamiaReport, κατεβαίνοντας την οδό Στουρνάρα, το αυτοκίνητο «έφυγε» αριστερά χτυπώντας, αρχικά, το στέγαστρο που είναι για τα ποδήλατα, ενώ, στη συνέχεια, «έκοψε» την κολόνα και προσγειώθηκε μέσα στο δημοτικό πάρκινγκ.

Ο οδηγός του οχήματος, το οποίο είναι ανασφάλιστο, αναζητείται από την Τροχαία Λαμίας καθώς έφυγε τρέχοντας από το σημείο, αφήνοντας όσους βρέθηκαν εκεί σοκαρισμένους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν τού ανήκει το αυτοκίνητο, το οποίο πήρε από έναν φίλο του και, κατεβαίνοντας την κατηφόρα, διαπίστωσε ότι δεν έχει φρένα. Η επιλογή του ήταν να το ρίξει στο δημοτικό πάρκινγκ, για να ανακόψει την ανεξέλεγκτη πορεία του χωρίς να θρηνήσουμε θύματα.

Δείτε το βίντεο

Λαμίαοχήματατροχαίοειδήσεις τώρατρακάρισμααγροτικό αυτοκίνητο