Ελλάδα|04.06.2022 19:08
Φωτιά τώρα στον Κουβαρά Αττικής: Κατακερματισμός των πυροσβεστικών δυνάμεων
NewsroomΠυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα επί της οδού Ομήρου στον Κουβαρά Αττικής κοντά στην Κερατέα και για αυτόν τον λόγο κινητοποιήθηκαν εναέριες και επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν απειλεί, τουλάχιστον προς το παρόν κατοικημένη περιοχή.
Όμως η πυρκαγιά έχει πάρει έκταση και αυτό προβληματίζει την Πυροσβεστική καθώς θα πρέπει να γίνει κατακερματισμός των δυνάμεων που επιχειρούν στο Πανόραμα Βούλας, καθώς τόσο εναέριες όσο και επίγειες δυνάμεις θα πρέπει να κατευθυνθούν προς την Κερατέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα και από αέρος ένα ελικόπτερο.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ σε αναζήτηση «στρατηγικής εξόδου» από το Ιράν - Γιατί φουντώνει η ανησυχία στον Λευκό Οίκο
- «Θέλω να φύγω όμορφα»: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο έπειτα από 601 ημέρες αναμονής
- «Δεν σταμάτησαν να κλαίνε»: Συγκινεί η 82χρονη Σοφία Ρωμνάκη που παρέλασε στη Ρόδο για την 25η Μαρτίου
- Η εξαφάνιση της Σέριλ Γκρίμερ: Ο απαγωγέας της οδηγείται στη δικαιοσύνη 56 χρόνια μετά