Ελλάδα|04.06.2022 23:06

Παγκράτι: Άνδρας βγήκε στον δρόμο με τσεκούρι και απειλούσε αστυνομικούς

Newsroom

Στιγμές που θυμίζουν θρίλερ εκτυλίχθηκαν στην οδό Αγίου Φανουρίου στο Παγκράτι στις 18.50 το απόγευμα του Σαββάτου. Άνδρας, κρατώντας τσεκούρι, απείλησε αστυνομικούς, αφού πρώτα είχε τρομάξει κατοίκους που τον έβλεπαν να κυκλοφορεί στους δρόμους με το «φονικό όπλο» στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Law&Order ο άνδρας, ηλικίας 29 ετών με καταγωγή από την Αλβανία, είχε προκαλέσει φθορές με το τσεκούρι σ’ εν κινήσει αυτοκίνητα και απειλούσε άτομα. Σε διάστημα 4 λεπτών αστυνομικοί της ομάδας Δίας που ενημερώνονται για το συμβάν φτάνουν στο σημείο και τον περικυκλώνουν. Οι αστυνομικοί τού ζητούν να ρίξει το τσεκούρι και να παραδοθεί με τον άντρα σε έξαλλη κατάσταση να κινείται απειλητικά εναντίον τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του  L&O ο άνδρας προσπαθεί να χτυπήσει τον έναν αστυνομικό και τότε οι συνάδελφοί του πέφτουν πάνω του και παρά την αντίστασή του  καταφέρνουν να τον κινητοποιήσουν.

Στη συνέχεια οι άνδρες της ομάδας Δίας προσήγαγαν τον 29χρονο στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου και εντόπισαν στην κατοχή του μαχαίρια-φονικά όπλα μήκους 29εκ.

Παγκράτιτσεκούριαστυνομίαειδήσεις τώρα