Ελλάδα|06.06.2022 09:56

Αυτοκίνητο καρφώθηκε στην πύλη της 116 Πτέρυγας Μάχης στον Άραξο: Με προσοχή ερευνούν οι Αρχές το περιστατικό

Newsroom

Επεισόδιο που ερευνούν με προσοχή οι αρμόδιες αρχές στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο το χθεσινοβραδινό  περιστατικό με πρωταγωνιστή ένα οδηγό αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στην πύλη του στρατοπέδου. Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα όταν η ασφάλεια του αεροδρομίου διαπίστωσε ότι δίπλα στην περίφραξη του αεροδρομίου υπήρχε ένα αυτοκίνητο.

Τότε κινητοποιήθηκε αμέσως η ασφάλεια του αεροδρομίου ειδοποιώντας παράλληλα και την Αστυνομία που έφτασε στο σημείο. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον οδηγό να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο σημείο τότε αυτός άρχισε να μιλάει και να λέει διάφορα ακατάληπτα πράγματα με αποτέλεσμα να κληθεί και διαπραγματευτής προκειμένου να τον πείσουν να φύγει από εκεί. Οι διαπραγματεύσεις αυτές κράτησαν αρκετή ώρα και ο άνδρας, ένας 47χρονος από την περιοχή της Αιγιαλείας, ξαφνικά έβαλε πρώτη στο αυτοκίνητο και κινήθηκε με ταχύτητα αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς και έπεσε πάνω στην είσοδο του στρατοπέδου.

Εκεί οι αστυνομικοί επενέβησαν και τον ακινητοποίησαν και από τότε κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Κάτω Αχαΐας που είναι αρκετά κοντά στην 116 Πτέρυγα Μάχης.

Όλες οι ειδήσεις:

Είχαμε μια 25χρονη επιτηρήτρια πολύ όμορφη, μας έφτιαξαν καλά» - H viral εξομολόγηση μαθητή 

Power Pass: 10 ερωτήσεις - απαντήσεις για το επίδομα ρεύματος έως €600

Βon Jovi: Πέθανε ο θρυλικός μπασίστας Alec John Such

Αραξοςαυτοκίνητοσύλληψηειδήσεις τώρα