Ελλάδα|06.06.2022 14:58

Βόλος: Σκύλος πέθανε δεμένος και αβοήθητος από τον ιδιοκτήτη του

Newsroom

Δεμένο και αβοήθητο, χωρίς νερό και τροφή και κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες, βρισκόταν ένα κυνηγόσκυλο, το οποίο ξεψύχησε σε ένα μικρό σπιτάκι του απάνθρωπου 60χρονου ιδιοκτήτη του, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Μάλιστα, οι ίδιοι οι συγγενείς του 60χρονου ήταν αυτοί που τον κατήγγειλαν στην αστυνομία για το βασανιστικό θάνατο του σκύλου. Κανένας δεν ξέρει, πόσες ημέρες το άτυχο ζώο βρισκόταν δεμένο και εγκαταλελειμμένο, ούτε πριν από πόσες ημέρες πέθανε. Βρήκαν το πτώμα του οι συγγενείς του 60χρονου σε κατάσταση αποσύνθεσης, με το χώρο γύρω του γεμάτο ακαθαρσίες. Μάλιστα, ο χώρος που είχε αλυσοδεθεί και εγκαταλειφθεί, ήταν μικρότερος από το σώμα του ζώου.

Να σημειωθεί ότι οι συγγενείς κατήγγειλαν ότι και στο παρελθόν ο 60χρονος είχε αναπτύξει κακοποιητική συμπεριφορά απέναντι σε ζώα.

Για την υπόθεση η Εισαγγελία Βόλου διέταξε έρευνα, ενώ η σχετική δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή, ο οποίος θα καλέσει σε απολογία τον 60χρονο. Για την κακοποίηση και την θανάτωση ζώων προβλέπεται ποινή κάθειρξης ως δέκα έτη, καθώς και χρηματική ποινή πολλών χιλιάδων ευρώ.

Όλες οι ειδήσεις:

Βενζίνη: «Φωτιά» στις αντλίες - Αύξηση 10 λεπτών σε μια εβδομάδα

Δίκη Δώρας Ζέμπερη: Η οικογένειά της ζητά τους «πραγματικούς δολοφόνους» - Τη σκότωσαν «για υπόθεση της δουλειάς»

Tα βάζει με τα μεγαθήρια των Κυκλάδων: Το νησί με τις χαμηλές τιμές και το καταπληκτικό φαγητό που φέτος έχει την τιμητική του

σκύλοςανακριτήςνερόΒόλος