Ελλάδα
|
06.06.2022 13:19
Φωτιά τώρα στη Λούτσα: Οι πρώτες εικόνες από το μέτωπο - Αυξάνονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
NewsroomΜεγάλη φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αρτέμιδα Σπάτων, με τις φλόγες να βρίσκονται κοντά σε σπίτια. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις.
Ειδικότερα, η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο πριν τις 13:00 σε χαμηλή βλάστηση στη συμβολή των οδών Μακεδονομάχων και Νικηταρά. Άμεσα έσπευσαν για κατάσβεση δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες αυξάνονται.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 16 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο Έρικσον.
Εικόνες από το σημείο του πύρινου μετώπου:
Πανελλήνιες 2022: Τα θέματα και οι απαντήσεις σε Μαθηματικά, Βιολογία, Αρχαία Ελληνικά
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
- Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
- Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής