Ελλάδα|06.06.2022 20:12

Άραξος: Στο Δρομοκαΐτειο ο 47χρονος που έριξε το αυτοκίνητό του στην είσοδο του στρατοπέδου - Είχε τσεκούρι και μαχαίρι στο ΙΧ

Newsroom

Στο Δρομοκαΐτειο οδηγείται ο 47χρονος που, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 6 Ιουνίου, προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του στην πύλη της στρατιωτικής μονάδας στη 116 ΠΜ στον Άραξο, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr. Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια πηγή, στον έλεγχο που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν ένα τσεκούρι κι ένα μαχαίρι, ωστόσο, ο ίδιος, δεν κινήθηκε απειλητικά προς κάποιον.

Διαπραγματεύσεις με την ΕΛ.ΑΣ. έως τις 5 το πρωί

Υπενθυμίζεται ότι, από τη νύχτα της Κυριακής, 5 Ιουνίου, η 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο, βρέθηκε για ώρες σε συναγερμό, λόγω της παρουσίας αγνώστου στην περίφραξη του στρατοπέδου.

Ο άγνωστος περίπου στη 1:00 στάθμευσε το αυτοκίνητο του δίπλα από την 116ΠΜ. Άμεσα κινητοποιήθηκε το στελεχιακό δυναμικό του στρατοπέδου και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news.

Περιπολικά έφθασαν στο σημείο και άνδρες της ΕΛΑΣ κάλεσαν τον άνδρα να αποχωρήσει. Αυτός καθόταν εντός του οχήματος και φώναζε διάφορα ακατανόητα πράγματα. Τότε οι αστυνομικοί αποφάσισαν να φέρουν διαπραγματευτή ο οποίος επί ώρες προσπαθούσε να συνομιλήσει με τον άγνωστο και να τον πείσει να αποχωρήσει.

Οι διαπραγματεύσεις διήρκησαν μέχρι τις 5:00 και τότε ο άνδρας απροειδοποίητα έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς κατάφερε να φθάσει στην είσοδο του στρατοπέδου και με ταχύτητα «κάρφωσε» το όχημα στην πόρτα του.

Οι αστυνομικοί άμεσα ακινητοποίησαν τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Όλες οι ειδήσεις:

Οργή Ρωσίας μετά το μπλόκο στον Λαβρόφ: Απειλεί Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία και Ρουμανία με τον πύραυλο «Satan-2»

Πρώην Αμερικανίδα διπλωμάτης θέτει ζήτημα αποχώρησης Τουρκίας από το ΝΑΤΟ: «Η συμμαχία πρέπει να εξετάσει το διαζύγιο»

Αυτοκτονία γυμναστή: «Είχε προειδοποιήσει για την πράξη του με ιδιόχειρο μήνυμα και η αιτία ήταν φάρμακα» - Αυτό είναι το σημείωμα

Οι μωβ μέδουσες έφτασαν σε παραλία στα Φαλάσαρνα: Τις μαζεύουν σε κουβάδες οι κάτοικοι

Ελληνική Αστυνομίαστρατόπεδοσύλληψηειδήσεις τώραΑραξοςΔρομοκαΐτειο