Ελλάδα|06.06.2022 22:22

Φωτιά τώρα στον Ασπρόπυργο σε εταιρεία με πλαστικά: Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής - Κίνδυνος επέκτασης

Ευλαμπία Ρέβη

Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη σε αύλειο επαγγελματικό χώρο επί της οδού Αγίας Σοφίας στον Ασπρόπυργο Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για εταιρεία που κατασκευάζει πλαστικά, ενώ υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς, καθώς τα πλαστικά καίγονται σε μεγάλη έκτασηΓια αυτό το λόγο, άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική ενώ οι δυνάμεις της ενισχύθηκαν και μετά τις 23:00 επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 20 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα ενώ συνδράμουν και υδροφόρες ΟΤΑ.

Λίγη ώρα αργότερα το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής, με το οποίο η Πολιτική Προστασία τους ζητεί να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να παραμείνουν στους κλειστούς χώρους λόγω των πυκνών καπνών. Αστυνομικοί έχουν κλείσει την περιοχή γύρω από το εργοστάσιο.

Λόγω της πυρκαγιάς έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αγίας Σοφίας από το ύψος της Λεωφόρου ΝΑΤΟ στο ρεύμα προς την Αττική Οδό.

 

Όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο η έκταση της φωτιάς είναι πολύ μεγάλη, ενώ πυκνοί καπνοί καλύπτουν τον καπνό πάνω από το εργοστάσιο

 

Όλες οι ειδήσεις:

Οργή Ρωσίας μετά το μπλόκο στον Λαβρόφ: Απειλεί Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία και Ρουμανία με τον πύραυλο «Satan-2»

Πρώην Αμερικανίδα διπλωμάτης θέτει ζήτημα αποχώρησης Τουρκίας από το ΝΑΤΟ: «Η συμμαχία πρέπει να εξετάσει το διαζύγιο»

Αυτοκτονία γυμναστή: «Είχε προειδοποιήσει για την πράξη του με ιδιόχειρο μήνυμα και η αιτία ήταν φάρμακα» - Αυτό είναι το σημείωμα

Οι μωβ μέδουσες έφτασαν σε παραλία στα Φαλάσαρνα: Τις μαζεύουν σε κουβάδες οι κάτοικοι

πυρκαγιάφωτιάειδήσεις τώραΑσπρόπυργοςεργοστάσιο