Καβάλα - Παραλία Οφρυνίου: 5χρονο κοριτσάκι χτυπήθηκε με πέτρα στο κεφάλι αλλά το Ιατρείο ήταν κλειστό
NewsroomΈνα νέο περιστατικό με ατύχημα που συνέβη στην παραλία Οφρυνίου στην Καβάλα ήρθε να αναδείξει το πρόβλημα της λειτουργίας του τοπικού Νοσοκομείου, καθώς το Σάββατο 4 Ιουνίου, ένα μικρό 5χρονο κορίτσι χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι και ο πατέρας του όταν το πήγε στο Πολυδύναμο Ιατρείο για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες ήταν κλειστό.
Τελικά τις πρώτες βοήθειες τις παρείχε ο ναυαγοσώστης από το beach bar και στη συνέχεια η μικρή μεταφέρθηκε στο ΚΥ Ροδολίβους. Αυτά ανέφερε ο πατέρας της μικρής Θεμιστοκλής Μουλάκης, μιλώντας στην εκπομπή ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ και την Ελένη Μωραΐτη.
Ο φαρμακοποιός της περιοχής κ. Δήμος Βίτσιος μιλώντας, από την πλευρά του στην ίδια εκπομπή τόνισε ότι μετά από πολλές παρεμβάσεις που γίνανε για το συγκεκριμένο θέμα, την Δευτέρα 6 Ιουνίου διορίστηκε νέος μόνιμος γιατρός στην Παραλία Οφρυνίου για όλη τη διάρκεια του έτους. Βέβαια το πρόβλημα δεν λύνεται καθώς ο γιατρός είναι ένας και δεν θα μπορεί να λειτουργεί τα απογεύματα και Σαββατοκύριακα.
Ο κ. Γιάννης Μπαλίτης μάρτυρας του περιστατικού με το μικρό 5χρονο κοριτσάκι ανέφερε ότι η ανάγκη ύπαρξης γιατρών είναι επιτακτική και επέρριψε ευθύνες στην κεντρική διοίκηση του νομού Καβάλας.
- Ακριβή μου σανίδα: Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με «καμπάνα» 250 ευρώ!
- Νεκρό ζευγάρι σε γκαράζ στον Πειραιά: Ασφυξία από μονοξείδιο του άνθρακα η πιθανότερη αιτία θανάτου - Το αυτοκίνητο ήταν σε λειτουργία
- Ιστορικές στιγμές στο Παρίσι: Το ελληνικό άγημα παρέλασε ξανά στην Αψίδα του Θριάμβου, όπως το 1919
- Παραλίγο τραγωδία σε πτήση Λονδίνο-Αθήνα: Πώς ένα λάθος των πιλότων οδήγησε σε απογείωση της τελευταίας στιγμής