Ελλάδα|08.06.2022 11:51

Πανελλήνιες 2022: Όλες οι απαντήσεις στη Χημεία

Newsroom

Οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων σήμερα εξετάστηκαν και στο μάθημα της Χημείας.

Δείτε εδώ τις απαντήσεις:

Αύριο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Αύριο, Πέμπτη 9 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ εξετάζονται σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία - Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις για τα ΓΕΛ ολοκληρώνονται την Παρασκευή 10 Ιουνίου, με Ιστορία, Φυσική και Οικονομία. Για τα ΕΠΑΛ τελειώνουν στις 17 Ιουνίου με Στοιχεία Ψύξης - Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Υπενθυμίζεται πως οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων εξετάζονται έως τις 10 Ιουνίου και των ΕΠΑΛ μέχρι τις 17 του ίδιου μήνα.

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων Ημερησίων και Εσπερινών (ΓΕΛ):

Οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ. Οι εξετάσεις αρχίζουν στις 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες. Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων είναι κοινά για όλους τους υποψηφίους ημερησίων και εσπερινών ΓΕΛ.

Πρόγραμμα Πανελλαδικών Εξετάσεων Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑΛ:

Όλες οι ειδήσεις:

Ληστεία σε δισκογραφική εταιρεία: Οι δράστες γνώριζαν πώς να κινηθούν - Φίμωσαν τον φύλακα και επιτέθηκαν σε μουσικοσυνθέτη

Καιρός - Μαρουσάκης: Συνεχίζεται η κακοκαιρία μέχρι και του Αγίου Πνεύματος - Αναλυτική πρόγνωση

Γιώργος Τράγκας: Υπόθεση για δύο η περιουσία του μετά την αποποίηση της κληρονομιάς από τον Φρέντυ

Οργή για την ποινή - «χάδι» στον 55χρονο που πυροβόλησε και άφησε ανάπηρη τη μικρή Αλεξία

πανελλήνιεςπανελλαδικές 2022πανελλαδικέςπανελλήνιες εξετάσειςΠανελλήνιες 2022ειδήσεις τώραβάσεις πανεπιστήμιαΠανελλήνιες αποτελέσματαπανελλαδικές εξετάσεις