«Την πατήσαμε γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι» - Τι λέει συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα για το «θρίλερ» με την περιουσία του
NewsroomΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το «θρίλερ» που έχει προκύψει με την περιουσία του Γιώργου Τράγκα, έξι μήνες μετά τον θάνατό του. Το βράδυ της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι δεσμεύτηκαν οι περιουσίες της συζύγου του, Μαρίας Καρρά, καθώς και δύο συνεργατών του.
Μάλιστα, ο ένας εκ των δύο συνεργατών του Γιώργου Τράγκα, που φέρεται να δεσμεύτηκε και η δική του περιουσία, υποστηρίζει πως «Δεν γνωρίζω τίποτα για δέσμευση περιουσιακών μου στοιχείων. Δεν έχω καθόλου περιουσία, είμαι συνταξιούχος. Το μόνο που έχω είναι η σύνταξή μου, δεν έχω ούτε αυτοκίνητο, ούτε μαντήλι να κλάψω».
Αναλυτικότερα, μιλώντας στον Alpha, για την επαγγελματική του σχέση με τον δημοσιογράφο, είπε πως «Είχα συνεργαστεί με τον Γιώργο Τράγκα κατά το παρελθόν. Ήμουν διευθύνων σύμβουλος στις επιχειρήσεις του. Μάλιστα, είχα καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια φυλάκισης, επειδή αυτές οι επιχειρήσεις είχαν πτωχεύσει για χρέη στο δημόσιο. Δεν είχα καμία πρόθεση να συμμετέχω σε διοικητικά συμβούλια και τέτοια».
Όπως πρόσθεσε, «Εκείνος με πίεζε για να μπορέσει να υλοποιήσει τα επιχειρηματικά του σχέδια», ενώ τόνισε πως «Μπλεχτήκαμε και την πατήσαμε γιατί ήμασταν οι πρόθυμοι ηλίθιοι. Πρέπει να είμαι και ο μόνος που έχει καταδικαστεί από τις επιχειρήσεις Τράγκα».
«Όσοι συνεργαζόμασταν με τον Γιώργο Τράγκα, δεν γνωρίζαμε ότι έχει δημιουργήσει τόσο μεγάλη περιουσία. Γνωρίζω ότι είχε πάρει αρκετά χρήματα από τις αγοραπωλησίες καναλιών στις οποίες συμμετείχε, αλλά και από τις μετεγγραφές που έκανε στα ραδιόφωνα», είπε στη συνέχεια, καταλήγοντας ότι: «Σε καμία περίπτωση, δεν γνώριζα ότι είχε έναν τέτοιο πακτωλό χρημάτων».
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη σιωπή του «Φραπέ» στην Εξεταστική - Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτόφωρου
- Αποχωρούν από το λιμάνι Θεσσαλονίκης οι αγρότες με το βλέμμα στη Νίκαια – Οι αντιδράσεις στο κάλεσμα Μητσοτάκη
- Έπος στο Air Force One: Ο Τραμπ μιλούσε σε δημοσιογράφους και «παγίδευσε» επιβάτη στην τουαλέτα
- Ο θρυλικός Ροντ Στιούαρτ στο Telekom Center Athens: Ο αιώνιος τροβαδούρος της ροκ