Ελλάδα|11.06.2022 22:28

Καλλιθέα: Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο 62χρονος που βρέθηκε μαχαιρωμένος - Εξετάζεται η σύντροφός του

Newsroom

Μυστηριώδη υπόθεση στην Καλλιθέα, εξετάζουν αστυνομικοί, οι οποίοι προσπαθούν να αποσαφηνίσουν τις συνθήκες τραυματισμού ένος 62χρονου άντρα. Τα στελέχη της Ασφάλειας εξετάζουν τη σύντροφό του, καθώς η κατάθεσή της δεν ταιριάζει απόλυτα με τα ευρήματά τους.

Ο άνδρας είχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι) στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Η βασική μαρτυρία είναι της συντρόφου του που ήταν μαζί του στο σπίτι και φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, τα στελέχη της Ασφάλειας δεν εντόπισαν στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της γυναίκας και έτσι προχώρησαν στην προσαγωγή της. 

Η σύντροφος του 60χρονου μπήκε από την αρχή στο κάδρο των υπόπτων καθώς κατά το παρελθόν κατηγορήθηκε για απόπειρα δολοφονίας του πρώην συζύγου της, ενώ κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της έπεσε σε αντιφάσεις. Συγκεκριμένα είπε ότι ο 60χρονος πήγε τραυματισμένος στο διαμέρισμα ενώ οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν κηλίδες αίματος στη γύρω περιοχή παρά μόνο μέσα σε αυτό.

Οι Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ενώ αναζητούν πλέον στοιχεία και μαρτυρίες για τη σχέση του ζευγαριού, ενώ αναμένουν αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπου έχουν σταλεί τα ευρήματα από το διαμέρισμα.

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά στα τόπια βάζει η ακρίβεια: Φλερτάρει με τα 2,4 ευρώ το λίτρο η βενζίνη – Σενάρια ξανά για νέα μέτρα στήριξης

Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αιτήσεις – Τι αλλάζει φέτος – Εξηγεί στο OPEN η Σοφία Ζαχαράκη

Χλιδάτος γάμος με άρωμα… Bollywood στη Ρόδο: Δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τελετή

Αδιανόητη υπόθεση: 62χρονος Βρετανός τουρίστας φέρεται να βίασε την κόρη του στα Μάλια

μαχαίριειδήσεις τώρααστυνομίαΚαλλιθέατραυματισμός