Ελλάδα|13.06.2022 14:12
Κρήτη: Εργάτης προσπαθούσε να γκρεμίσει τοίχο, καταπλακώθηκε και σκοτώθηκε
NewsroomΈνα ακόμη εργατικό δυστύχημα καταγράφηκε στην Κρήτη, το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουνίου 2022.
Ειδικότερα, στο χωριό Νιπιδιτός Ηρακλείου, του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, δυο εργάτες είχαν αναλάβει να γκρεμίσουν ένα σπίτι στην περιοχή, καθώς ο ιδιοκτήτης ήθελε να το κατασκευάσει από την αρχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο ένας εκ των δυο εργατών, στην προσπάθεια να γκρεμίσει έναν τοίχο, καταπλακώθηκε από μέρος του τοίχου, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αρκαλοχωρίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Οι ακριβείς συνθήκες ωστόσο διερευνώνται.
Αυτό είναι το πιο viral λιμανάκι του κόσμου και βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα
Διαβάστε ακόμη
- Συγκινεί μαθητής ΕΠΑΛ για τα κορίτσια στην Ηλιούπολη: «Έγραψα δικές μου Πανελλήνιες, δεν μπορούσα να προσποιηθώ»
- Viral η εντυπωσιακή διάσωση ελαφιού στην Ιταλία - Είχε παγιδευτεί σε κανάλι
- Πρωτοφανείς εικόνες στη Συρία: Υπερχείλιση του Ευφράτη προκαλεί εκκενώσεις παρόχθιων περιοχών
- Τραγωδία στη νύχτα ατελείωτου χάους στο Παρίσι: Νεκρός οπαδός της Παρί μετά την κατάκτηση του Champions League