Ελλάδα|14.06.2022 21:19

Πάτρα: Θέμα ημερών τα πορίσματα για Μαλένα και Ίριδα - Τι εκτιμούν οι ειδικοί για τους θανάτους

Newsroom

Στο φως αναμένεται να έρθουν τις επόμενες μέρες τα πορίσματα των ιατροδικαστών Νίκου Καρακούκη και Νίκου Καλογριά, σχετικά με τα αίτια θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, Μαλένας και Ίριδας. Το πόρισμα για τους θανάτους των κοριτσιών από την Πάτρα αναμένεται να κατατεθεί δύο μέρες αργότερα από το αναμενόμενο, στις 17 Ιουνίου, όπως μετέδωσε η εκπομπή Tlive.

Οι δύο ιατροδικαστές έχουν καταλήξει, σύμφωνα με πληροφορίες, στο μεγαλύτερο ποσοστό στο τι οδήγησε στον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ η 33χρονη μητέρα τους κατηγορείται για τη δολοφονία του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας, της 9χρονης Τζωρτζίνας. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, στο πόρισμα δεν αναφέρονται, σε καμία περίπτωση, ως αιτία θανάτου τα παθολογικά αίτια.

Καθαρές αναμένονται οι τοξικολογικές

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, οι τοξικολογικές εξετάσεις των δύο κοριτσιών αναμένονται καθαρές ενώ, όπως μετέδωσε η εκπομπή Live News, η εκτίμηση είναι πως θα υπάρχει κοινή αιτία θανάτου για τα δύο παιδιά.

Όλες οι ειδήσεις

Βέβαιη για συνέχιση της τουρκικής προκλητικότητας όλο το καλοκαίρι η Αθήνα - Τρία σενάρια εξετάζονται σε στρατιωτικό επίπεδο

Lana: Σε ισχύ η απαγόρευση απόπλου για το δεξαμενόπλοιο με σημαία Ιράν - Αποδεσμεύονται οι 60.000 τόνοι πετρελαίου

Κακοκαιρία Genesis - Έντονο μπουρίνι και χαλαζόπτωση στη Θεσσαλονίκη: Πτώσεις δέντρων, πλημμύρισαν σπίτια και δρόμοι

Lightyear: 14 χώρες απαγορεύουν τη νέα ταινία της Disney λόγω σκηνής με φιλί ομόφυλου ζευγαριού

πόρισμαθάνατοιΠάτραειδήσεις τώραπαιδιάΡούλα Πισπιρίγκου