Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 14χρονη κατήγγειλε 18χρονο για βιασμό και βιντεοσκόπηση της πράξης
NewsroomΓια γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της, κατήγγειλε 18χρονο στη Θεσσαλονίκη 14χρονη κοπέλα. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία ο 18χρονος βιντεοσκόπησε με το κινητό του τηλέφωνο μέρος της πράξης και έστειλε το υλικό σε φίλο του.
Όπως υποστηρίζει στην καταγγελία της η κοπέλα, η πράξη έγινε στο τέλος του περασμένου μήνα στο σπίτι του 18χρονου, στη Θέρμη, όπου συναντήθηκαν οι δύο νεαροί.
Ο 18χρονος και η 14χρονη γνωρίζονταν από τον περασμένο χειμώνα, ενώ η γνωριμία τους έγινε μέσα από social media. Το βιντεοσκοπημένο υλικό δεν ανέβηκε στο διαδίκτυο, ενώ τόσο ο φερόμενος ως δράστης όσο και η καταγγέλλουσα είναι ελληνικής καταγωγής.
Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης.
Το «σίκουελ» του fuel pass, το γράψε - σβήσε των μέτρων και η… επιστροφή των spreads
Μειώθηκαν τα τροχαία στην ΕΕ το 2021: Πτώση λόγω lockdown ή πραγματικά καλά νέα;
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου