Ελλάδα|19.06.2022 11:10
Αίγινα: Εντοπίστηκε σορός άνδρα από το Λιμενικό - Ξεκίνησε προανάκριση
NewsroomΣορός άνδρα αγνώστων στοιχείων ανευρέθηκε το Σάββατο στη θαλάσσια περιοχή της Αίγινας, σύμφωνα με τη Λιμενική Αρχή Αίγινας.
Περιπολικό σκάφος του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. μετέβη στην θαλάσσια περιοχή «Αγίων». Σε εκείνο το σημείο εντοπίστηκε και ανασύρθηκε ο άνδρας, ο οποίος ήταν ενδεδυμένος με μαγιό μαύρου χρώματος, ενώ έφερε χειρουργικές τομές στο στέρνο και στο αριστερό πόδι.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σημειώνεται πως από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
- Τραγικός επίλογος στη Γαλλία: Η σορός που βρέθηκε είναι της 11χρονης - Η κατακραυγή και το προφίλ του 41χρονου
- Καρυστιανού στο OPEN: «Τσίπρας, ο πιο βολικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη - Ο λαός θα δώσει την αυτοδυναμία σε εμάς»
- Σαμαράς για νέο κόμμα: «Έχω πάρει τις αποφάσεις μου - Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη έμεινε χωρίς εκπροσώπηση»
- Ξυλοδαρμός στην Καλλιθέα: Τι υποστηρίζει ο 21χρονος για την άγρια επίθεση του οδοντίατρου στον φίλο του